St Lucia en vlucht naar Port Elizabeth

Vanmorgen om 4:30 uur opgestaan, we werden om 5:00 uur opgehaald voor een game drive naar Hluhluwe Imfolozi park. Geloof dat we hier meer dieren hebben gezien dan in de parken ervoor. Eén leeuw die van een buffel aan het eten was, die lag er alleen al 4 dagen dus het rook niet zo lekker. Impala’s, gieren, neushoorns, koedoe’s, buffels, zwijnen en ik ben vast nog wel wat vergeten.
Rond 13:00 uur werden we weer terug gebracht. Toen zijn we met de auto naar Cape Vidal gereden, wat een mooi strand! Het lag helemaal aan het einde van de weg die door een ander deel van het iSimangaliso wetlands loopt, dus ook hier weer een opnieuw een hoop dieren gezien.
Cape Vidal ligt aan de Indische oceaan dus het water was lekker warm. Lisa en Jimmy hebben heerlijk in de golven gespeeld en waren er niet uit te krijgen!

De volgende ochtend konden we uitslapen, maar natuurlijk was Jimmy gewoon om 5:45 uur wakker (en ik daardoor ook). Verder wel eindelijk een beetje rustig aan gedaan, vast alle tassen opnieuw gepakt voor de vlucht van zaterdag en lekker op het gemak ontbeten.
Om 11:00 uur hadden we een nijlpaarden cruise. Wat groot en indrukwekkend zijn die dieren! Erna zijn we tot groot verdriet van de kinderen naar Durban gereden, want ze wilde weer terug naar het strand. Eindelijk ergens zwemmen met warm water. We hebben ze dan ook beloofd dat we dit voor volgend jaar zeker gaan regelen.

Vannacht zijn we om 3:00 uur opgestaan, want onze vlucht naar Port Elizabeth ging om 6:15 uur. Iedereen heeft het super goed gedaan, maar het was erg vroeg en daardoor ook een hele lange dag.
Om 8:15 oor zaten we al in de nieuwe huurauto en reden we weg bij de luchthaven van Port Elizabeth. Eigenlijk was het de bedoeling om direct naar Plettenberg bay te rijden, maar omdat we vroeger in de auto zaten dan verwacht, voorlopig toch niet in konden checken en maar een half uurtje rijden bij Addo elephant park vandaan waren, hebben we daar vandaag het grootste deel van de dag doorgebracht. En ik ben blij dat we het gedaan hebben! Weer veel gezien, bekijk de foto’s maar.

Morgen en overmorgen hebben we voor het eerst 2 dagen niets gepland staan. Omdat wij de rest van de reis al hebben beslist mogen Lisa en Jimmy de komende 2 dagen beslissen wat we gaan doen, ben benieuwd wat het wordt!